Турският министър на външните работи Мевлют Чавушоглу и главният

...
  Турският министър на външните работи Мевлют Чавушоглу и главният
Коментари Харесай

Чавушоглу усилено се готви за срещата във Варна

 

Турският министър на външните работи Мевлют Чавушоглу и основният договарящ по кандидатурата на Турция за Европейски Съюз Йомер Челик интензивно работят по подготовката на срещата на високо ниво ЕС-Турция, която ще се състои на 26 март във Варна с присъединяване на турския президент Реджеп Тайип Ердоган, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Двамата министри са провели редица конференции с виновните лица и институции, свързани с подготовката на проблемите и документите на срещата. Чавушоглу и Челик са удовлетворени от свършената работа, лицата им са усмихнати, показва организация Хабер.

Под заглавие " В понеделник във Варна ще има мач Турция-Европейски съюз " друга осведомителна организация - Ихляс, също акцентира, че от турска страна е осъществена специфична подготовка за Варненската среща.

" Турция е със мощна ръка, ще притисне Европейски Съюз и водачите, ще им показа съответни обстоятелства и документи ", показва създателят на материала Батухан Яшар, началник на бюрото на Ихляс хабер ажансъ в Анкара.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР